För dig som vill synas

ljus i massa former!

Vilka är vi

Your AB (inom kort Vägljus AB) är ett bolag med full fokus på tillbehör till de flesta typerna av fordon.
Vi som driver bolaget har olika erfarenheter i bagaget. Allt från att ha arbetat som yrkeschaufför till att ha arbetat med reservdelar till bilar i över 15 år.
Vad vi har gemensamt är att vi har insett hur viktigt det är med belysningen på olika fordonsekipage.
Att ha en rätt belysning på sitt fordon är väldigt viktigt men också väldigt individuellt från person till person. Vissa är nöjda med fordonets originalbelysning, vissa vill ha extra positionslampor och vissa vill ha bättre ljus framåt när man kör i mörkret. Det finns flera användningsområden som vi tittar på som t ex: de som bor på landet, de kör ofta i mörker eller de som behöver extra arbetsbelysning när de arbetar.

Vår stora produkt är våran ljus-skylt

Anledningen till att vi fastnade för denna skylt är att den går att ha till så många användningsområden och att den är så enkel att använda då man styr texten och effekterna som skall visas på skylten via sin mobil. Man kan ha den som en namnskylt i fönstret på sitt fordon, varna för barn i bilen eller för att väcka en uppmärksamhet hos bilisterna när man arbetar på vägarna. Du kan läsa mer om vår ljusskylt här:.

En annan stor sak som vi fokuserar på är extraljus.

Många köper idag en led ramp och sedan monteras denna under nummerplåten. Antingen så använder man enbart de monteringsfästen som medföljer eller så köper man ett fäste som man kan skruva dit rampen och nummerplåten på.
Problemet blir då allt för ofta att det blir väldigt enkelt för tjuven att stjäla rampen då skruvarna sitter helt öppna som rampen är monterad i samt att när man placerar en ljusramp på detta vis så tar man även bort stora delar av rampens ljusbild och effekt.
Vi försöker i den mån som det går att istället montera in rampen i grillen på bilen. Dels anser vi att det är snyggare att kunna behålla bilens design utan att det sticker ut en del i fronten men det ger även extraljuset en betydligt bättre ljusbild då rampen får komma upp lite mer och det gör det betydligt mycket svårare för tjuven att stjäla rampen då all montering sker inne från motorutrymmet.

Kontakta oss

12 + 3 =